Αλεξανδρής: «Αλλοιώνεται η εικόνα μας»

02:11 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το άκουσα της νίκης της Ντόνετσκ επί της Κίμκ έκοψε τα φτερά των παικτών του Άρη στον αγώνα τους με τη Βιλερμπάν.

Οι Θεσσαλονικείς επηρεάστηκαν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην Ουκρανία, καθώς δεν ήταν ευνοϊκό για εκείνους αναφορά με την προσπάθεια πρόκρισής τους στα προημιτελικά του Eurocup, όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν, στη Γαλλία. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν: «Προσπαθήσαμε

να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά μας επηρέασε το αποτέλεσμα στον άλλον αγώνα. Έχουμε μείνει πολλοί λίγοι και είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε χωρίς βασικούς παίκτες. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε σε τόσους διαδοχικούς αγώνες υψηλού επιπέδου».

Για τη συνέχεια: «Δεν σταματάμε την προσπάθεια και στηρίζουμε τα παιδιά. Έχουμε μείνει λίγοι, αλλά θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα. Στεναχωριόμαστε, γιατί μια εικόνα που δημιουργήσαμε και υπερασπιζόμαστε αλλοιώνεται λόγω των πολλών απουσιών. Είναι δύσκολο και μας στεναχωρεί όλους».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά στα παιδιά που ήρθαν από την Ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης για να μας συμπαρασταθούν. Μας δίνουν κουράγιο από την αρχή της χρονιάς».

Για τη φετινή προσπάθεια του Άρη στην Ευρώπη: «Εκτιμώ ότι η ευρωπαϊκή παρουσία μας από την αρχή της χρονιάς ήταν πολύ καλή. Παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες με υψηλούς προϋπολογισμούς και πολύ καλή οργάνωση. Προσπαθούμε να κρατάμε τη σημαία του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα