Αλβάρεζ: «Να προσέξουμε τον Μέσι»

Ο Λίονελ Αλβάρεζ μάλλον φοβάται συντριβή της Κολομβίας από την «πληγωμένη» Αργεντινή και συνιστά προσοχή στα επιθετικά «όπλα» των επόμενων αντιπάλων της εθνικής του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας ξεχώρισε τον Λιονέλ Μέσι σαν την μεγαλύτερη απειλή των «αλμπισελέστε»:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, αφού όλοι γνωρίζουμε τον Μέσι, τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ωστόσο, εγώ έχω σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως τους Χάμες Ροντρίγκεζ, Ντόρλαν Παμπόν, Άντριαν Ράμος και Τζάκσον Μαρτίνεζ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε τον Ιγκουαΐν στην... λίστα:

«Ο Μέσι κάνει πάντα την διαφορά, όποτε πρέπει να τον προσέξουμε. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί επίσης ο Ιγκουαΐν. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της Αργεντινής είναι το καλό ποδόσφαιρο και οι προσεκτικές επιθέσεις».

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα ήθελαν στο ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ, οπότε το αποψινό (15/11) ματς έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε κάθε περίπτωση, ο «μαραθώνιος» της Νότιας Αμερικής έχει αρκετές ακόμα αγωνιστικές, πριν καθοριστούν οι εθνικές, οι οποίες θα μετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα