Ανακοινώθηκε ο Σισέ από ΚΠΡ

Μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα αγωνίζεται στην ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ρέιντζερς!

Το ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συνέχιζε την καριέρα του στην ΚΠΡ, ήταν γνωστό, ωστόσο αυτό έγινε και επίσημο από την ομάδα της Αγγλίας. Οι Ρέιντζερς ανακοίνωσα την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι

του 2015 από τη Λάτσιο.

«Θα έλεγα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι σπουδαία μεταγραφή για εμάς. Τον παρακολουθώ για αρκετά χρόνια και με έχει εντυπωσιάσει. Είναι μεγάλος κίνδυνος για όλες τις αντίπαλες άμυνες. Είναι εκρηκτικός, έχει δύναμη και είναι πολύ κινητικός και από όλα αυτά θα επωφεληθούμε αρκετά. Το ρεκόρ του με το σκοράρισμα είναι κάτι που εντυπωσιάζει τους πάντες. Ήθελε απεγνωσμένα να έρθει εδώ», είπε ο Μαρκ Χιούζ.

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είπε: «Η ΚΠΡ έχει ένα σπουδαίο πλάνο. Όταν μίλησα με τον τεχνικό του είπα ότι θέλω να αγωνίζομαι εδώ για αρκετά χρόνια. Ο μάνατζερ μου ήθελε να με πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά ήρθα εδώ. Θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Αυτό ήθελα να ακούσω και εγώ. Έχω αφήσει κάποιες δουλειές στη μέση στην Αγγλία. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα και αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου», είπε ο Σισέ που επέλεξε το νούμερο 23 για τη φανέλα του.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα αγωνίζεται στην ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ρέιντζερς!
Keywords
Τυχαία Θέματα