Συνάντηση Σεβαστή με Μπιτσαξή

Με βασικό θέμα συζήτησης το ποσό της επιχορήγησης του 2012, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον γγΑ.

Συνάντηση με τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή είχε την Τρίτη (31/1) ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, με βασικό θέμα συζήτησης την τακτική επιχορήγηση του 2012, από την οποία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εύρυθμη

λειτουργία της ομοσπονδίας την τρέχουσα σεζόν.

Το ποσό που θα λάβει ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες και θα είναι μειωμένο σε σχέση με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ομοσπονδίας το 2011.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Βασίλης Σεβαστής ζήτησε την παρέμβαση του κ. Μπιτσαξή στο θέμα που έχει ανακύψει με την διακρατική συμφωνία που υπάρχει με την Κύπρο, μετά το αίτημα των Κυπρίων να μειωθούν στο 50% οι διανυκτερεύσεις για την προετοιμασία των αθλητών, δημιουργώντας προβλήματα στους αθλητές που προγραμμάτιζαν την ολυμπιακή προετοιμασία τους στην Κύπρο.

Παράλληλα ο γγΑ δεσμεύθηκε πως θα γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες κινήσεις, προκειμένου ο στίβος την επόμενη χρονιά να επιστρέψει στο κλειστό της Παιανίας, το οποίο φέτος δεν θα φιλοξενήσει καμία αγωνιστική δραστηριότητα.

Τέλος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ζήτησε από τον κ. Μπιτσαξή να επαναλειτουργήσουν οι ξενώνες του Ολυμπιακού σταδίου, ώστε να εξυπηρετηθεί μεγάλος όγκος αθλητών. Το μόνο που απαιτείται για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι συντήρηση των δωματίων, τα οποία παραμένουν παρατημένα εδώ και χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα