Ανανεώσεις χορηγών στον Πιερικό

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με δύο χορηγούς, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή τους, ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Οι διοικούντες τους Κατερινιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως τόσο η «Dilos Οικονομική» όσο και τα πρατήρια υγρών καυσίμων του «Τσακιρίδης» εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια του συγκροτήματος του Δημήτρη Γαλάνη για παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Και η Dilos Οικονομική (www.dilosoikonomiki.gr) συνεχίζει τη χορηγική συνεργασία της με τον Πιερικό Αρχέλαο. Εδρεύει

στην οδό Αθ. Βασιλειάδη 1-3 στην Κατερίνη και είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής λογιστικών υπηρεσιών στο νομό Πιερίας. Έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό συνεργάτη για τις εταιρίες που επέλεξαν την υποστήριξή της, καθώς, πέρα από τις βασικές λογιστικές υπηρεσίες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο συμβουλευτικό πλαίσιο, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα οικονομικό blueprint για κάθε πελάτη.

Επίσης, στους φετινούς χορηγούς συγκαταλέγονται και τα πρατήρια υγρών καυσίμων του «Τσακιρίδης» που βρίσκονται στην οδό Ν. Πλαστήρα 105 στην Κατερίνη το πρώτο και μετά το Σβορώνο αριστερά, δηλ. στο 6ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνος, το δεύτερο. Ο σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα