«Ανάσα» για τους Κανάντιενς στα πέναλτι

05:41 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί οι Μινεσότα Ουάιλντ να προσέγγισαν μία... μυθική ανατροπή, αλλά τελικά οι Μόντρεαλ Κανάντιενς τους κατέβαλαν στα πέναλτι μετά από το προγενέστερο 4-4.

Το μοναδικό γκολ της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή σημειώθηκε από τον David Desharnais. Παράλληλα, ο Carey Price κράτησε ανέπαφα τα δίχτυα τους στις τρεις εκτελέσεις των «τρελών» και ο επιπλέον βαθμός κατέληξε στους γηπεδούχους.

Νωρίτερα, στο 2:52 της αναμέτρησης, ο Nicklas Backstrom χτύπησε

το πόδι του και αποχώρησε. Ο βασικός τερματοφύλακας των Ουάιλντ αντικαταστάθηκε από τον Josh Harding έχοντας δεχθεί ήδη το 1-0 από τον P.K. Subban σε power play.

To 2-0 διαμορφώθηκε στο 4:28 του αγώνα, πάλι σε power play, από τον Lars Eller. Ακολούθησε το 2-1 από τον Matt Kassian στο τέλος της πρώτης περιόδου και οι οπαδοί των «χαμπς» θυμήθηκαν ότι έχουν... μέτρια ομάδα φέτος.

Στο δεύτερο 20λεπτο, ο Max Pacioretty, πάλι σε power play, διαμόρφωσε το 3-1, ενώ ο Desharnais πέτυχε το 4-1 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Στα τελευταία 3:53, όμως, οι Ουάιλντ ισοφάρισαν με Kassian, Dany Heatley και Devin Setoguchi, οπότε ακολούθησε πεντάλεπτη παράταση και τα προαναφερόμενα πέναλτι.

Σε αυτά, η ομάδα του Μόντρεαλ διέκοψε σερί πέντε ηττών και «ανέβηκε» στους εξήντα βαθμούς, αλλά παρέμεινε στην τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι άθροισαν 66 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 12η θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα