Αναστόπουλος: «Αν δεν είχαμε τα οικονομικά προβλήματα...»

Για όλους και για όλα μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος στάθηκε στην πορεία της ομάδας του αλλά και τα οικονομικά προβλήματα αυτής.

Ο «Αλενατόρε» μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, για τις... εκπλήξεις αλλά και τις ομάδες που απογοήτευσαν, για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το φαβορί της Ευρωλίγκας!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στον «Sentra FM»:

«Ο Παναιτωλικός δεν ήταν ομάδα που άξιζε να

υποβιβαστεί, κάνανε όμως λάθη. Είχε υλικό για να κάνει περισσότερα πράγματα. Ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε στα δύσκολα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν συζητάμε ότι πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, ενώ η Λιβαδειά έκανε εξαιρετικό δέυτερο γύρο, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης», ανέφερε αρχικά ο Αναστόπουλος.

Για τον ΟΦΗ, τόνισε: «Αγωνιστικά είχαμε τις προδιαγραφές να μπούμε και στην πεντάδα. Είχαμε οικονομικό πρόβλημα, κάτι που δεν είχαν άλλες ομάδες, και αν το είχαμε λύσει θα ήμασταν ψηλότερα. Πραγματοποιήσαμε ό,τι στοχεύσαμε από την αρχή όμως. Ήταν δύσκολη αλλά αποτελεσματική χρονιά. Ο ΟΦΗ έχει υψηλούς στόχους και δεν πρέπει να μιλάμε για το γεγονός πως σωθήκαμε. Υπό προϋποθέσεις θα μιλούσαμε για έξοδο στην Ευρώπη. Φανταστείτε πως δεν φάνηκαν προς τα έξω άλλα προβλήματα που υπήρχαν.

Για το αν θα μείνει στην Κρητική ομάδα: «Στις 2 Μαΐου θα γίνει μία γενική συνέλευση, από 'κει και πέρα θα ξέρουμε. Πρέπει να πάρουμε και την αδειοδότηση πρώτα για την επόμενη σεζόν».

Για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού: «Ο Μαρινάκης έδωσε στον Βαλβέρδε ό,τι ζητούσε. Έτσι θα κάνει και τώρα. Πρέπει και στο νέο προπονητή να δοθούν τα ίδια, καθώς ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Πρέπει να συνεχίσει να έχει και το ίδιο πρόσωπο στην Ευρώπη. Ο καινούριος προπονητής τους ίδιους στόχους θα έχει και τις ίδιες διευκολύνσεις. Στην Ελλάδα, βέβαια, κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος και δεν υπάρχει το βάθος... χρόνου. Χρειάζεσαι άμεσα αποτελέσματα».

Η γνώμη του για τους Ισπανούς προπονητές: «Υπάρχουν καλοί προπονητές, όπως οι Μπενίτεθ και Ράμος, ωστόσο είδαμε πως και αυτοί δεν έπιασαν σε άλλες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ. Δεν είναι μόνο οι Ισπανοί προπονητές...».

Όσο για το φαβορί της Ευρωλίγκας, σχολίασε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι το απόλυτο φαβορί».

Keywords
Τυχαία Θέματα