Εκδήλωση για την ενίσχυση του ΑΟΧ

Κάλεσμα στους φίλους του κάνει ο ΑΟΧ για την προσεχή Πέμπτη (26/04), προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ αναφέρει τα εξής: «Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 21.00 ο Ανδρέας Μανωλαράκης θα εμφανισθεί με το συγκρότημα του στον χώρο μουσικής "Ταμπακαριά" με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Χανιά

και για την ενίσχυση της ομάδας (τιμή εισόδου 10 ευρώ με ένα ποτό).

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά καλεί τους φιλάθλους του να δώσουν βροντερό παρών και να ενισχύσουν τον σύλλογο στην πιο κρίσιμη στιγμή της φετινής περιόδου».

Επίσης, η χανιώτικη ομάδα υπενθυμίζει ότι διοργανώνεται δωρεάν εκδρομή για τη Γέργερη με αντίπαλο τον Ρούβα την προσεχή αγωνιστική, ενώ τονίζει ότι «ναυλώνει» και δεύτερο πούλμαν: «Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους του ότι διοργανώνεται δωρεάν εκδρομή για τη Γέργερη και το κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Ρούβα.

Μετά τη συμπλήρωση των θέσεων του ενός πούλμαν η διοίκηση προσανατολίζεται στη ναύλωση ενός ακόμα το οποίο επίσης θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Παπαρρηγοπούλου 2-6.

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων με αυστηρή τήρηση προτεραιότητας στα τηλέφωνα 6909113309 και 2821028227».

Keywords
Τυχαία Θέματα