Ανασυγκρότηση για την ισοφάριση στον Παναθηναϊκό

Τα πολλά λόγια είναι... φτώχεια στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, καθώς η ισοφάριση σε 2-2 είναι... μονόδρομος στην περίπτωση των «πράσινων», καθώς παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» την ερχόμενη Τετάρτη (30/5) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Χρόνος και χώρος για αναλύσεις δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία εξαιρετικά

άσχημη εμφάνιση στο ΣΕΦ και το ματς της Τετάρτης είναι δίχως... αύριο, καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία για τους παίκτες του «Ζοτς» να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Ο κόσμος της ομάδας έχει αποδείξει πως βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και αναμένονται φυσικά 20.000 κόσμου να γεμίσει για ακόμα μία φορά το ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» χριάζονται την τονωτική... ένεση του λαού τους και έχουν ανάγκη από το «ζεστό» χειροκρότημα. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλουν να αποδείξουν πως υπάρχει... λαδάκι ακόμα στο καντήλι και θέλουν να κάνουν υπερήφανο τον κόσμο τους, πρωτού βιαστούν και πάλι κάποιοι να τους καταδικάσουν.

Άλλωστε, ακόμα και η προϊστορία είναι με το μέρος τους, αφού έχουν χάσει από το 1998 μόλις μία φορά το πρωτάθλημα, το 2002 από την ΑΕΚ...

Keywords
Τυχαία Θέματα