Ανατροπή για τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς επικράτησαν με 8-7 των Μαϊάμι Μάρλινς στο δέκατο inning, αφού ισοφάρισαν με τέσσερα runs στο ένατο.

Οι Rafael Furcal και Joe Kelly σημείωσαν RBIs στο πρώτο κομμάτι του μοναδικού extra inning και ο Jason Motte συμπλήρωσε δεκαπέντε saves παραχωρώντας το 8-7 στο δεύτερο μισό. Στο ένατο inning, πάντως, ο Yadier Molina ισοφάρισε με διπλό home run

σε βάρος του closer pitcher, Heath Bell, ο οποίος δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το 6-2 της ομάδας του.

Τρία RBIs πέτυχε ο Miguel Cabrera στο 8-2 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς εναντίον των Τέξας Ρέιντζερς. Επίσης ο Rick Porcello (5-5) έκανε έξι «καθαρά» innings, στα οποία οι «τίγρεις» προηγήθηκαν με 8-0! Ένα διπλό home run του Josh Hamilton απλά μείωσε σε 8-2 και διέκοψε περίοδο… ξηρασίας του slugger των Τεξανών.

Αρνητικό ντεμπούτο έκανε ο Κέβιν Γιούκιλις, αφού ο Francisco Liriano (2-7) οδήγησε τους Μινεσότα Τουίνς στο 4-1 επί των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο «Greek God» είχε 1/4 hits, κάτι που δεν αποδείχθηκε αρκετό. Εν τέλει ο Jared Burton πήρε το δεύτερό του save σαν αντικαταστάτης του τραυματισμένου closer pitcher, Matt Capps.

Mε RBI double του Carlos Quentin στο δέκατο inning, οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες κέρδισαν με 8-7 τους Χιούστον Άστρος. Οι Πάντρες είχαν προηγηθεί και στο όγδοο inning με 7-6, έπειτα από διπλό home run του Jesus Guzman, αλλά ο Jason Castro ισοφάρισε άμεσα σε 7-7 με ατομικό αντίστοιχο χτύπημα. Οι Brian Bixler και Carlos Lee είχαν δύο ακόμα ατομικά home runs στο πρώτο inning υπέρ των Τεξανών. Εν τέλει, ο Huston Street συμπλήρωσε 11 saves και πιστοποίησε την ήττα του Brandon Lyon (0-2).

Ισοφάρισαν σε 5-5, το ματς διακόπηκε για 116 λεπτά λόγω βροχόπτωσης, αλλά οι Μπόστον Ρεντ Σοξ ηττήθηκαν με 9-6 από τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Τα διπλά home runs των J.P. Arencibia και Jose Bautista έκαναν τη διαφορά υπέρ του καναδικού συλλόγου. Με αυτά υπερκεράστηκαν τα δύο αντίστοιχα χτυπήματα του David Ortiz. Επίσης, ο Colby Rasmus άνοιξε το σκορ με ένα ακόμα διπλό home run για τους Τζέις. Έτσι ο Felix Doubront (8-4) χρεώθηκε την ήττα δεχόμενος 11 hits σε έξι innings. Από την άλλη, ο Henderson Alvarez (4-6) πήρε τη νίκη, ενώ ο Casey Janssen συμπλήρωσε οκτώ saves σαν πέμπτος pitcher.

O Todd Helton σημείωσε νικητήριο sacrifice fly στο έκτο inning και οι Κολοράντο Ρόκις επικράτησαν με 4-2 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Παράλληλα διέκοψαν τη θετική πορεία του Stephen Strasburg (9-2) αφού ο Rafael Betancourt συμπλήρωσε δώδεκα saves οριστικοποιώντας την ήττα του pitcher των «πρωτευουσιάνων». Σαν πρώτος reliever του Jeff Francis, o Josh Roenicke (3-0) χρεώθηκε τη νίκη.

Σε εξέλιξη είναι τα Σιάτλ Μάρινερς-Όκλαντ Αθλέτικς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Λος Άντζελες Ντότζερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα τελείωσαν τα πρώτα πέντε ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα