Βασικός ο Tarvaris Jackson στους Σιάτλ Σίχοκς

Οι Σιάτλ Σίχοκς σκοπεύουν να προωθήσουν τον Tarvaris Jackson στη θέση του βασικού quarterback και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο Jackson ξεπέρασε τον ακριβοπληρωμένο Matt Flynn και την επιλογή ντραφτ τρίτου γύρου, Russell Wilson, στις εκτιμήσεις του αρμόδιου τεχνικού επιτελείου. Φυσικά όλα

μπορούν να ανατραπούν, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

Αποδεσμεύτηκε ο Troy Smith

Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των Πίτσμπουργκ Στίλερς με τον έμπειρο quarterback, Troy Smith. Ο κάτοχος Heisman Trophy του 2006 έχει πάρει μέρος σε είκοσι παιχνίδια του NFL, εκ των οποίων στα οκτώ ήταν βασικός.

Τράκαρε ο Muhammad Wilkerson

Ο defensive lineman των Νιου Γιορκ Τζετς, Muhammad Wilkerson, τραυματίστηκε σε ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Δεν φαίνεται πως θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Νεοϋορκέζων, καθώς δεν αποκόμισε κάτι σοβαρό.

Πήραν Sean Jones οι Ντιτρόιτ Λάιονς

Τον safety Sean Jones απέκτησαν οι Ντιτρόιτ Λάιονς. Μάλιστα ο 30άχρονος Αμερικανός υποχρέωσε την αποδέσμευση του έτερου safety, Sam Proctor.

Παράπλευρα κέρδη

Πρώην GM των Μινεσότα Βάικινγκς φαίνεται πως έχει ακόμα οικονομικά κέρδη από το «Metrodome», έδρα του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Mike Lynn εισπράττει τεράστια ποσά τα τελευταία τριάντα χρόνια, σύμφωνα με τη «St. Paul Pioneer Press».

Πρόβλημα με Robert Griffin III

Πρώην παίκτης μπάσκετ του Μπέιλορ θέλησε να αποκαλύψει… κάτι αναφορικά με τον quarterback των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, Robert Griffin III, αρκεί να πληρωθεί. Για την ώρα ο 25χρονος Richard Khamir Hurd, φυλακίστηκε και του επιβλήθηκε οικονομική εγγύηση 25,000 δολαρίων. Δεν έχει καθοριστεί ο κίνδυνος, τον οποίο διατρέχει η δεύτερη επιλογή του φετινού ντραφτ.

Έτοιμος δηλώνει ο Hakeem Nicks

Παρά τον τραυματισμό στο πόδι, ο wide receiver των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Hakeem Nicks, δηλώνει πως θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Για την ώρα, πάντως, περπατά ακόμα με ειδικό προστατευτικό.

Απέσυραν τα χρήματά τους

Τριάντα εκατομμύρια δολάρια απέσυραν επιχειρηματίες του Σαν Φρανσίσκο, τα οποία επρόκειτο να προσφέρουν για το νέο γήπεδο των Σαν Φρανσίσκο 49ερς. Συνολικά το σχέδιο προβλέπει έξοδα… 1.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα λύσουν δικαστικά το θέμα.

Σύλληψη για τον Jamal Anderson

Ο πρώην running back των Ατλάντα Φάλκονς, Jamal Anderson, συλλήφθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μοιραία ο 39χρονος Αμερικανός μεταφέρθηκε σε φυλακή της Ατλάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα