Πάνοπλη με Λιβαδειά η Χαλκίδα

Πανέτοιμοι δηλώνουν στη Χαλκίδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα για το Λευτέρη Καλογήρου, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η Χαλκίδα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα

στο 2ο Όμιλο Νότου, έχοντας κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα». Στόχος της κόντρα στη Λιβαδειά είναι η νίκη και η διατήρησή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ζητούν από τον κόσμο τους να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό της Κανήθου, καθώς όπως αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν την κορυφή έτσι εύκολα, αφού η πρώτη θέση μπορεί να «ζαλίζει», όμως έχει γεμίσει με υπευθυνότητα και έχει θωρακίσει με ατσάλινο θάρρος τους παίκτες του Γυμναστικού. Η «χαλκιδέικη παρέα», λοιπόν, περιμένει και είναι αποφασισμένη να δώσει ακόμη μία μεγάλη μάχη, για 40 λεπτά, ευελπιστώντας όταν τελειώσει το ματς εύκολα ή δύσκολα να έχει νικήσει.

Το μόνο που ζητάει είναι η υποστήριξη για μία ακόμη φορά από τον κόσμο, που με την ηθική του συμπαράσταση θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Άλλωστε, το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα της πόλης της Χαλκίδας αντιπροσωπεύεται επάξια μόνο από το Γυμναστικό, που μέχρι τώρα τουλάχιστον κάνει υπερήφανους όλους τους Χαλκιδαίους φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα