Αναβολή λόγω χιονιά στην ΕΠΣΘ

03:47 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Μαγνησία.

Έτσι, το προσεχές διήμερο (4/-5/02) δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των τριών κατηγοριών και θα μετατεθούν για τις 15 Φεβρουαρίου και 22 του ίδιου μήνα αντίστοιχα.

Η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ λαμβάνοντας υπ’ όψιν έγγραφα των Δήμων που αφορούσαν τη μη διάθεση γηπέδων λόγω της κακής κατάστασης από το χιόνι που έπεσε, τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και την επικινδυνότητα για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών αποφάσισε

να μεταθέσει την 20ή αγωνιστική της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και την17η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας σε άλλες ημερομηνίες και (για λόγους τήρησης των κλειδαρίθμων) το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 11 -12/2 θα γίνει η 21η αγωνιστική στην Α΄ και Β΄ Κατηγορία και η 18η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΣΘ - για να μην υπάρξει πρόβλημα- την Τετάρτη 15/2 θα γίνει η 20ή αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας και την Τετάρτη 22/2 η 20ή αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας και η 17η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας…

Επίσης, έχουν αναβληθεί και τα πρωταθλήματα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα