Θαύμα! Εμφανίστηκαν τα «χαμένα» βιβλία

00:36 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όποιος πιστεύει σε θαύματα, σήμερα σίγουρα δικαιώθηκε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά αν πρόκειται για μεταφυσικό γεγονός ή κάτι άλλο, ωστόσο στη σημερινή συνάντηση των Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλου, Κούλη, παρουσία ορκωτού ελεγκτή, αλλά και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Πουλάκου, το... παρών έδωσαν και τα βιβλία απογραφών για τις χρήσεις λήξεις 30/06/05 και 30/06/06. Πρόκειται για τα βιβλία που είχε γίνει μεγάλος ντόρος, τον περασμένο Γενάρη και όταν δημοσιοποιήθηκε ο διαχωριστικός

έλεγχος, τα οποία δεν εξετάστηκαν ποτέ, διότι δεν δόθηκαν και ποτέ στη BDO.

Τότε, η ΒDO είχε αναφέρει ότι, σύμφωνα με την άποψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Σταύρου Αδαμίδη, περιμένουν- παρά το εξώδικο που του έχουν αποστείλει- να επιστρέψει ο λογιστής (εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ) το μεγαλύτερο μέρος των αναλυτικών καθολικών των λογαριασμών, αλλά και των εν λόγω βιβλίων. Από την πλευρά του ο συγκεκριμένος λογιστής είχε παρουσιάσει με στοιχεία πως δεν είχε τα συγκεκριμένα βιβλία στα χέρια του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα, το οποίο ακόμα και σήμερα, είχε θεωρηθεί... σκοτεινό, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι αυτός που κατηγορείτο (μία μέρα μετά, είχε τοποθετηθεί και επίσημα επί του συγκεκριμένου θέματος).

Όταν λοιπόν στην σημερινή συνάντηση, όπου υπήρχαν τα βιβλία όλων των χρήσεων, από το 2004 και μέχρι σήμερα, εμφανίστηκε το... εξαφανισμένο βιβλίο, είναι λογικό να απόρησαν όλοι τους και ιδιαίτερα ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σε ερώτηση που έκανε στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, πως το συγκεκριμένο βιβλίο βρίσκεται στα χέρια του, αφού λογικά ήταν χαμένο, ο Βασίλης Πουλάκος έδειξε άγνοια και υπέθεσε πως λόγω της μετακόμισης των γραφείων της ΠΑΕ, εκείνη την περίοδο, από το Μαρούσι στα Σπάτα, πιθανότατα να είχε... παραπέσει κάπου και να μην το έβρισκαν. Βεβαίως και η ευθύνη δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων του οικονομικού διευθυντή της Ένωσης, αφού το aek365 γνωρίζει ακριβώς που βρισκόντουσαν αυτά τα βιβλία. Ήταν στην αποθήκη της μπουτίκ της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά από καιρό βρέθηκαν και πήγαν στα γραφεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα