Ανδρεόπουλος: «Δεν είναι δουλειά μου η διαιτησία»

21:51 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

«Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τη διαιτησία», είπε μετά τις δηλώσεις Νεόφυτου ο τεχνικός της Λαμίας.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε για την ψυχραιμία της ομάδας του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με τον Φοίνικα: «Ήταν μια μεγάλη νίκη μέσα σε ένα καυτό γήπεδο, οι δύο ομάδες χάρισαν όμορφο θέαμα σε έναν αγώνα με συνεχείς ανατροπές. Ίσως εμείς είχαμε καλύτερη οργάνωση στα κρίσιμα σημεία του ματς και πήραμε τους πόντους».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, μετά τα σχόλια του συναδέλφου του, Νίκου Νεόφυτου, ο Ανδρεόπουλος είπε:

«Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τη διαιτησία. Θεωρώ ότι αυτό είναι δουλειά των δημοσιογράφων που είδαν τον αγώνα και έχουν άποψη για το τι έγινε. Ο κόσμος είδε το ματς και έχει επίσης γνώμη. Πλέον από εδώ και πέρα πάμε για ό,τι καλύτερο και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες των ημιτελικών ονειρεύονται και μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο».

Από τους παίκτες της Λαμίας, ο αρχηγός Θανάσης Μαρούλης τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να νικήσουμε και να αποκλείσουμε τον Φοίνικα μέσα στη Σύρο που ήταν όχι μόνο το φαβορί για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι οι αντίπαλοι είχαν μεγάλη ενέργεια μέσα στο ματς, αλλά αυτό από ένα σημείο και έπειτα γύρισε μπούμερανγκ και τους βγήκε σε εκνευρισμό. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας για την πρόκριση και τα καταφέραμε. Δεν κοιτάμε αντίπαλο στα ημιτελικά, κοιτάμε την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα