Γιουβέντους σε… κρίση

21:51 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την τρίτη της συνεχόμενη ισοπαλία στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε η Γιουβέντους στο «Ρενάτο Νταλ΄Άρα» απέναντι στην Μπολόνια με 1-1.

Δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Μίλαν βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της απέναντι στους «ροσονέρι» καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ Άρα».

Ο Ντι Βάιο συνέχισε το σκοράρισμα κατά της παλιάς του ομάδας, και στο 17’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Η απάντηση της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, ήρθε στο 58’ όταν ο Βούσινιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «μπιανκονέρι» τελείωσαν το

παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπονούτσι στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ισόπαλα ήταν τα αποτελέσματα και στα άλλα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Τσεζένα παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Κατάνια, με τους «ιππόκαμπους» να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Πουντίλ αποβλήθηκε στο 21’. Τέλος η Πάρμα έμεινε στο 2-2 με την Φιορεντίνα.

Ο Οκάκα Τσούκα στο 28’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Νάστασιτς να ισοφαρίζει με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Στο 71’ ο Τσέρτσι έκανε την ανατροπή, δίνοντας το προβάδισμα στους «βιόλα» για να έρθει ο Τζιοβίνκο στο 88’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα