Άνετα ο Παναθηναϊκός το Παλαιό Φάληρο

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, αφού μετά την ήττα σο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κέρδισε στο ΟΑΚΑ το Παλαιό Φάληρο με 13-4 και πλέον απομένει μία αγωνιστική για να μάθει εάν θα μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Εύκολο απόγευμα είχε στο ΟΑΚΑ ο

Παναθηναϊκός που «ξέσπασε» στο Παλαιό Φάληρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, του οποίου επιβλήθηκε με 13-4 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών. Πλέον, απομένει μία αγωνιστική για τους «πράσινους» που θα κρίνει τις θέσεις στην πρώτη τετράδα αλλά και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό, παιχνίδι καθοριστικό για την τελική τετράδα, αφού εάν οι «πάνθηρες» επικρατήσουν στο αυριανό ματς του ΠΑΟΚ, τότε θα βρίσκονται στην 4η θέση, ένα βαθμό μπροστά από την ομάδα του «τριφυλλιού».

Τα 8λεπτα: 3-1, 4-2, 1-1, 5-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Στελλάτος 4, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ. 1, Αφρουδάκης Γ. 3 και Τσόκας 2.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Μητρόπουλος 2, Παναγούλης 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα