Ανοίγουν τις πύλες οι Διόσκουροι!

Δωρεάν θα είναι η είσοδος στους μαθητές και στις γυναίκες στη σημερινή (22/01) αναμέτρηση των Διόσκουρων με το Φοίνκα Λάρισας, στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Το συγκρότημα του Ζήση Μπαρτζώκα θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, βελτιώνοντας τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής. Οι διοικούντες αποφάσισαν να προσφέρουν στους φιλάθλους τους την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο οικογενειακό απόγευμα, βλέποντας μπάσκετ, έτσι δεν θα πληρώσουν εισιτήριο οι μαθητές και οι γυναίκες. Παράλληλα,

δύο παίκτες των τμημάτων υποδομής τους θα έχουν την ευκαιρία να κάτσουν στον πάγκο των Διόσκουρων, ζώντας τον αγώνα με το Φοίνικα από... μέσα.

Η ανακοίνωση: «Στον εντός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα Λάρισας την Κυριακή 22/01/2012 στις 18.00 οι Διόσκουροι θέλουν να κλείσουν την αυλαία του 1ου γύρου με μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καλούμε τους φιλάθλους της Κοζάνης να βοηθήσουν την ομάδα μας σε αυτήν την προσπάθεια. Το Δ.Σ. των Διόσκουρων αποφάσισε η είσοδος για μαθητές και γυναίκες σε αυτόν τον αγώνα να είναι ελεύθερη, ώστε όσοι το επιθυμούν να μπορέσουν να το συνδυάσουν σαν μια οικογενειακή έξοδο για ένα ευχάριστο δίωρο. Ύστερα από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ομάδας, δύο αθλητές από τις ακαδημίες θα είναι στον πάγκο της ομάδας του ανδρικού τμήματος στον αγώνα της Κυριακής (22/01). Η ενασχόληση με τον αθλητισμό προσφέρει χαρά, ευεξία, ψυχαγωγία, καλή φυσική κατάσταση και υγεία. Κοπιάστε στο μαγευτικό κόσμο της άθλησης και της υγιούς απασχόλησης. Το κέρδος είναι δικό σας, το όφελος είναι της κοινωνίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα