Στους Ντόλφινς ο Philbin

Πριν μία εβδομάδα έχασε τον γιο του, αλλά κατάφερε να μείνει «πιστός» στους Γκριν Μπέι Πάκερς και πλέον o Joe Philbin προσλήφθηκε στην θέση του προπονητή των Μαϊάμι Ντόλφινς.

Πρόκειται για τον δέκατο προπονητή στην ιστορία των «δελφινιών». Στους Πάκερς ο Philbin βρισκόταν από το 2003 και από το 2007 είχε αναλάβει την θέση του συντονιστή της επίθεσης. Στο εξής θα είναι ο πρώτος προπονητής των Ντόλφινς που προέρχονται από αρνητική σεζόν.

Όλα αυτά ενώ πριν από δέκα μέρες ο 21χρονος γιος του έφυγε πρόωρα από την ζωή,

αφού το πτώμα του Michael βρέθηκε κοντά σε ένα ποτάμι. Γίνεται αντιληπτό πως η συγκεκριμένη απώλεια ξεπερνά όλα τα παραπάνω, αλλά το δεδομένο είναι πως η ζωή του Philbin έχει περάσει από διαδοχικές δραματικές καταστάσεις τις τελευταίες μέρες, αφού πέρα από τα υπόλοιπα, οι κάτοχοι του Super Bowl αποκλείστηκαν απρόσμενα από τα play off στο Divisional Round.

Πάντως ο Jeff Fisher ήταν η πρώτη επιλογή των Ντόλφινς, αλλά αυτός απέρριψε την σχετική προσφορά. Τότε ο Philbin κέρδισε την «μάχη» ανάμεσα σε δύο άλλες επιλογές που είχε ξεχωρίσει η αρμόδια διοίκηση αναφορικά με την θέση του πρώτου κόουτς. Φυσικά, οι Πάκερς θα πρέπει να βρουν νέο συντονιστή για την επίθεσή τους, αλλά δεν παρέλειψαν να ευχηθούν καλή τύχη στο «δικό τους» παιδί που αποχώρησε ύστερα από πολυετή συνεργασία.

{youtube}dTvTwJgMWbQ{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα