Αντίδοτο για Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας 1-0 στο εχθρικό «Γκούντισον Παρκ» της Έβερτον.

Η ήττα της Γιουνάιτεντ από την Σίτι με 6-1, όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει κατά πολύ τους «κόκκινους διαβόλους». Η αναμέτρηση με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Ωστόσο η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με έναν αρκετά δύσκολο τρόπο. Όλα κρίθηκαν στο 19’ όταν ο Ερνάντεζ στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα προ κενής εστίας πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.

Έτσι

οι πρωταθλητές Αγγλίας μείωσαν στους δύο πόντους και πάλι από την Μάντσεστερ Σίτι, μεταφέροντας την πίεση στους μισητούς συντοπίτες τους.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν, Μπιλιαλεντινοφ (46’ Μπάρκλεϊ), Όσμαν (76’ Βέλλιος), Φελαϊνί, Ρόντγουελ, Σαχά (84’ Γκεγιέ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Βίντιτς, Παρκ, Κλέβερλι (56’ Νάνι), Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ (66’ Μπερμπάτοφ), Γουέλμπεκ (73’ Βαλέντσια)

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα