Άσος στο Περιστέρι!

Για πάμε και σήμερα δυνατά στο στοίχημα και μάλιστα λέω να ασχοληθούμε με Ελλάδα και με τα δύο ματς που είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν το απόγευμα!

Και στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο, αλλά και στο ματς που θα γίνει στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Ξάνθη βλέπω ευκαιρίες και βάση των ειδήσεων των δύο ομάδων , αλλά πολύ περισσότερο βάση του τι έχω δει μέχρι στιγμής από τις τέσσερις ομάδες.

Στο Περιστέρι

θεωρώ ότι ο Ατρόμητος εύκολα κιόλας θα πάρει τη νίκη. Ο Πανιώνιος στο ματς με τον Ολυμπιακό με απογοήτευσε και νομίζω ότι έσβησε τις όποιες καλές εντυπώσεις είχε σχηματίσει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ο Ατρόμητος στην έδρα του και γενικά φέτος δείχνει ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Δυνατός στην άμυνα, εξαιρετικός στην επίθεση και με την άμυνα του Πανιωνίου απέναντί τους νομίζω ότι οι παίκτες του Δώνη θα κάνουν πάρτυ!

Απουσίες σημαντικές για τον Πανιώνιο και βάση των αποδόσεων που βρίσκουμε στις ξένες εταιρείες ο άσος αξίζει και με το παραπάνω να πονταριστεί!

Στο ματς του Αγρινίου βλέπω πολλά γκόλ! Πάνω από 2.5 σίγουρα αφού έχουμε δύο ομάδες που μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι και δεν κλείνονται στην άμυνα τους και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός έχει τους παίκτες στην έδρα του να πετύχει γκόλ ειδικά απέναντι σε μία ομάδα σαν την Ξάνθη, που και απουσίες θα έχει και στην άμυνα είναι ευάλωτη. Πολλά γκολ λοιπόν στο ματς αυτό.

Όσο για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ θεωρώ ότι το στοίχημα που αξίζει εδώ είναι το under 2.5 γκολ, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να φορτσάρει και ο ΟΦΗ θα παίξει όσο πιο κλειστά μπορεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα