Αντίσταση δέκα λεπτών

Από το πρώτο δεκάλεπτο η Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» την αναμέτρηση με την Χέρτα όπου τελικά επικράτησε με 4-0.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις εννέα αγωνιστικές στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο από ότι όλα δείχνουν υπάρχει ένα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Μπάγερν Μονάχου η οποία με τις εμφανίσεις της δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Απέναντι στην Χέρτα διατήρησε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της και επικράτησε με 4-0, καθαρίζοντας στο πρώτο

τέταρτο της αναμέτρησης, όπου ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Ο συνήθης ύποπτος Γκόμεζ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’, με τον Ριμπερί στο 7’ να κάνει το 2-0. Το… εφιαλτικό πρώτο 15λεπτο τελείωσε για την ομάδα του Βερολίνου στο 13’ όταν ο Σβαϊνστάιγκερ έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Βαυαροί έκαναν συντήρηση δυνάμεων και πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα. Ο Γκόμεζ από το σημείο του πέναλτι στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα φτάνοντας στα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα.

Πλέον η Μπάγερν Μονάχου παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας απόσταση πέντε βαθμών από τους διώκτες της.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Φαν Μπούιτεν, Μπαντστούμπερ, Λαμ (78΄Κοντέντο), Τίμοστσιουκ, Σβαϊνστάιγκερ, Μέλερ (73’ Αλάμπα), Κρόος, Ριμπερί, Γκόμεζ (75’ Ολιτς)ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Λελ, Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Κομπιασβίλι, Οτλ, Νίμαϊερ, Έμπερτ (46’ Λούστενμπεργκερ), Ράφαελ, Μπεν Χατίρα (61’ Μοράλες), Λασογκά (70’ Ράμος).

Keywords
Τυχαία Θέματα