Παρουσιάζεται η Κομοτηνή

Στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (17/10, 20.00) η επίσημη παρουσίαση του ΓΑΣ.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον ακριτικό σύλλογο, δεν θα παρουσιαστεί μόνο η ανδρική ομάδα, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αλλά και η γυναικεία, η οποία επέστρεψε φέτος στην Α2.

Η ανακοίνωση: «Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής».

Στο μεταξύ, τη συνεργασία του με γνωστό κατάστημα αθλητικών

ειδών ανακοίνωσε ο ΓΑΣ. Η συνεργασία αφορά στην ενδυμασία των μελών των τμημάτων υποδομής της ακριτικής ομάδας. Η ανακοίνωση: «Το Athlorama έχει αναλάβει την ενδυμασία των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή. Το κατάστημα αθλητικών ειδών, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κομοτηνής (δίπλα στο δημαρχείο της πόλης), διαθέτει τα πιο επώνυμα ρούχα σε μπλούζες, παπούτσια και κάθε λογής αθλητικού εξοπλισμού.

Η άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές καθιστούν το Athlorama ως το καλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη μας. Υπεύθυνη του καταστήματος είναι η Λόρα Βουτσινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα