Αντωνάκου: «Μεγάλες δυνατότητες ο Ολυμπιακός»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων, καθώς και για τις καινούργιες παίκτριες της ομάδας μίλησε η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η πολίστρια και αρχηγός των «ερυθρόλευκων» φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για την ομάδα της, καθώς και για το παιχνίδι-ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στο Εuro Cup:

«Η αλήθεια είναι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε γιατί η ομάδα έχει αποκτήσει αρκετές νέες παίκτριες και μια νέα φουνταριστό, ξένη, που ήρθε πριν από λίγο καιρό. Βλέπω όμως πως υπάρχει υλικό, όρεξη και ταλέντο και στο πιο δυνατό ματς που δώσαμε με αντίπαλο την Ουραλότσκα δείξαμε ότι η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες. Αρκεί να είμαστε καλά και υγιείς».

Για τις νέες παίκτριες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό: «Η Μπλάνκα Γκιλ είναι παίκτρια παγκοσμίου κλάσης. Όταν μάθαμε πως έρχεται για να καλύψει τη θέση της φουνταριστής ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη η αξία της ως πολίστρια κι επίσης είναι και πολύ καλό παιδί. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα και με εμάς και με αυτά που θέλει ο προπονητής μας ο Χάρης Παυλίδης.

Όσο για τις μικρότερες αθλήτριες έχω να πω πως είναι πολύ ταλαντούχες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία και θεωρώ πως ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν το δικό τους ρόλο στην ομάδα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έκανε πάρα πολύ καλή κίνηση γιατί επένδυσε στο μέλλον και αυτά τα κορίτσια είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική υδατοσφαίριση στην ηλικία τους».

Για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη: «Στα ματς με τη Βουλιαγμένη τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ποτέ ξεκάθαρο φαβορί. Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και οι δύο ομάδες θέλουν σίγουρα τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους αλλά μην ξεχνάμε πως όλα κρίνονται τον Μάιο. Εμείς έχουμε ένα φορτωμένο πρόγραμμα αφού είχαμε τα ευρωπαϊκά ματς, θα έχουμε και άλλα παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα και το βλέπουμε ως ένα δυνατό τεστ, αφού στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Euro Cup. Ο κόσμος θα χαρεί το ματς με τη Βουλιαγμένη, αφού το παιχνίδι σίγουρα θα έχει πάθος και πολλή ένταση».

Για το αν βλέπει πως κάποια ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Δυστυχώς αν και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις υπόλοιπες ομάδες δεν υπάρχει κάποια που θα μπορέσει να «χτυπήσει» το δίδυμο Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός που είναι και τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά είναι μεγάλη. Απλά θεωρώ πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων από την τρίτη θέση και κάτω. Γίνονται πολύ καλά παιχνίδια και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Η νέα διοίκηση στον Ολυμπιακό έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι, για να επανέλθει ο Ερασιτέχνης σε μια υγιή κατάσταση. Η κατάσταση που είχε φτάσει ήταν στο σημείο μηδέν. Κατάφεραν όμως να διατηρήσουν ανταγωνιστικές τις ομάδες σε όλα τα τμήματα και α

Keywords
Τυχαία Θέματα