Αντωνίου: «Με αποφασιστικότητα κόντρα στον ΑΟΧ»

17:32 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την αποφασιστικότητα που έχουν οι παίκτες του Πανηλειακού και την οποία πιστεύει ότι θα δείξουν στο γήπεδο απέναντι στον ΑΟΧ υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Σωτήρης Αντωνίου, υποστήριξε ότι ο Πανηλειακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχει κόντρα στα Χανιά και τόνισε την επιθυμία του να κάνει η ομάδα του το δικό της παιχνίδι:

«Θεωρώ

ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για τις ανάγκες ενός ακόμα δύσκολου αγώνα. Έχουμε αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαίρετο προπονητή, και που αδικείται από τη βαθμολογική θέση της.

Έχουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα και πιστεύω ότι αυτό θα το δείξουμε και στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως πάντα θέλουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα μας, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, και αυτό θα είναι το “κλειδί” για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την χορηγία του ΟΠΑΠ, η ομάδα του Πύργου προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες την Παρασκευή (9/03), ώστε να της καταβάλουν την πρώτη δόση της χορηγίας. Τη Δευτέρα (12/03) θα υπάρξουν νεότερα.
Πάντως, έχει προηγηθεί η εκκαθάριση από την ΕΠΟ, ενώ υπολογίζεται ότι το ποσό που τελικά θα φτάσει στις ομάδες της Football League 2 με τις εκκαθαρίσεις και τις τελικές παρακρατήσεις θα είναι περίπου 20.000 ως 25.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα