Αντωνίου: «Πρωταθλητές χειμώνα»

Βέβαιος ότι ο Πανηλειακός θα καταφέρει να κατακτήσει την απευθείας άνοδο στην Football League εμφανίστηκε με νέες δηλώσεις του ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Σωτήρης Αντωνίου υπογράμμισε ότι ο Πανηλειακός είναι πρωταθλητής χειμώνα, εξέφρασε την άποψή του ότι η άνοδος θα κριθεί στην έδρα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΑΟ Γλυφάδας:

«Σε ότι αφορά τον αγώνα αυτόν, όπως είπα και στις δηλώσεις μετά το ματς, ήταν ένα ντέρμπι δύο

ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, είτε απευθείας, είτε μέσω θέσης στην τριάδα. Ήταν άδικο το 1-0 στο πρώτο μέρος, είχαμε νωρίτερα το δοκάρι, όπως κι άλλη μια φάση για γκολ λίγα λεπτά πιο πριν (με την απόκρουση στη δική μας κεφαλιά), ενώ στη φάση του πρώτου γκολ στη λήξη των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, δεν τηρήθηκε το fair play από τους γηπεδούχους. Με δικό μας παίκτη τραυματία στο έδαφος, αυτοί συνέχισαν τη φάση και προήλθε το φάουλ που εξελίχθηκε στο γκολ.

Για τη διαιτησία γενικότερα, δε θέλω να αναφερθώ. Δεν το έχω κάνει σε κανένα ματς ως τώρα. Να πω μόνο ότι στερηθήκαμε γκολ στη φάση του 84' που θα γινόταν το 2-2.

Βλέπουμε μπροστά και προχωράμε! Είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, στοχεύουμε στην απευθείας άνοδο και συνεχίζουμε! Στην έδρα μας στον Πύργο θα κριθεί η άνοδος και το πιστεύω ακράδαντα, από τον Πύργο δεν θα περάσει κανείς! Συνολικά, με 7-8 βαθμούς εκτός έδρας, πιθανόν και με 6, και με νίκες στην έδρα μας, ο Πανηλειακός θα ανέβει».

Keywords
Τυχαία Θέματα