Άντριτς: «Δεν έχουμε δέσει ως ομάδα»

«Δεν έχουμε καταφέρει να δέσουμε σαν σύνολο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παρά τον αποκλεισμό της από την τελική φάση του World League, η Εθνική κρατάει τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία, την οποία θα βρει απέναντί της σε λίγες ημέρες στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Ντράγκαν Άντριτς, η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα: «Δεν έχουμε καταφέρει να δέσουμε σαν σύνολο. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κερδίσει

τέτοιου είδους παιχνίδια με διαφορά. Εκεί χάσαμε και τη διαφορά του σκορ, που θα μας έδινε την πρόκριση. Είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί, ώστε να φτιάξουμε χαρακτήρα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης για τη συνέχεια της ομάδας: «Ήμασταν από την αρχή κοντά στο σκορ, και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με την διαφορά που χρειαζόμασταν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά παραμένει μία σημαντική νίκη, αφού θα βρούμε τους Ρουμάνους απέναντί μας και στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Αποκομίσαμε πολλά θετικά στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, και είδαμε και τις αδυναμίες μας».

Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με θετικά και αρνητικά στοιχεία. Το θετικό είναι πως ήμασταν μπροστά στο σκορ με χαρακτηριστική ευκολία από ένα σημείο και μετά. Το αρνητικό είναι πως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτήν την διαφορά. Κάναμε πολλές λάθος επιλογές και έτσι χάσαμε την ευκαιρία για την πρόκριση. Δεν μας πειράζει όμως, γιατί όπως είπα κερδίσαμε εύκολα, πράγμα που είναι θετικό γιατί θα έχουμε απέναντί μας την Ρουμανία και στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα