«Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

23:22 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άσκησε σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για την εμφάνιση και την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό και τους παρότρυνε να παλέψουν στα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του

πρωταθλήματος

«Δεν είχαμε την εικόνα ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και δεν ξέρω τι άλλαξε. Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα του συλλόγου. Έπρεπε να δείξετε τα αρχ... σας και δεν το κάνατε. Κάποιοι κοιτάξατε μόνο τους εαυτούς σας σε κάποια ματς. Χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Αυτό πρέπει να το έχετε καλά μέσα στο μυαλό σας και να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή"

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ακόμη και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ζητώντας από τους παίκτες του να παλέψουν μέχρι τέλους:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και από την στιγμή που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο οφείλουμε να δώσουμε μάχη για την δεύτερη θέση. Ήμουν εδώ και πέρυσι, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, και θυμάστε τι έγινε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει ξανά η ίδια εικόνα. Δεν επιτρέπεται να παρατήσουμε το πρωτάθλημα και να δείξουμε αδιαφορία. Οφείλετε, πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και φυσικά για την ομάδα, να παλέψετε μέχρι το τέλος και να δείξετε ποιοι είστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα