Α.Ο. Καρδίτσας-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-2

Ο ΑΟΚ «πλήρωσε» το χαλαρό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο αφού βρέθηκε να χάνει με 0-2, αλλά ισοφάρισε στην εκπνοή σε 2-2 τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.

Στα δέκα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου, έστω και με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.

Ο ΑΟΚ βρέθηκε να χάνει από τον Αγρότη στα μισά του πρώτου μέρους με γκολ με κεφαλιά του Νάσιου

με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Μόνη καλή φάση υπήρξε για τους γηπεδούχους με τον Ταχτιντή στις αρχές της επανάληψης στο 51ʼ, να έχει την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του αντιπάλου. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αγρότης πέτυχε και δεύτερο γκολ στα μισά του δευτέρου μέρους και στο 73ʼ με τον Στυλιανό. Ο ΑΟΚ αρχικά στο 90΄ κατάφερε να μειώνει σε 2-1 και τελικά να παίρνει στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας με αυτογκόλ του Σπυριδάκη.

Α.Ο.Κ.: Τρούκης, Γκόλιας, Ζαραμπούκας (60ʼ Κόκκινος), Καπράνας (75ʼ Κρανιώτης), Κουκούλης, Κουτρούλιας, Μεσιακάρης, Πάτρας, Ταχτιντής, Τσέλιος Αχ., Τσιάκος (46ʼ Κωστόπουλος).

Αγρότης Λιανοκλαδίου: Τσάμης, Αλεξίου, Γκούρλιας, Ζήσιμος, Καββαδίας, Καλαμάτας, Κουτσούκος (92ʼ Αλεξανδρης), Νάσιος, Σπυριδάκης, Στυλιανός, Τζουάνας. Προπονητής: Μάκης Ζαχαρόπουλος

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του 4ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα