ΑΟ Κασσιώπη-Οδυσσέας Νυδρίου 2-1

Συναρπαστικό παιχνίδι στη Κασσιώπη όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να επικρατήσουν με 2-1 του Οδυσσέα.

Αντίθετα στην ροη του παιχνιδιού και την υπεροχή της ομάδας της Κασσιώπης, ο Οδυσσέας Νυδρίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 17’ με τον Κτενά να γράφει το 0-1. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι Κασσωπίτες κατάφεραν να αντιδράσουν και μάλιστα γύρισαν το ματς. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 57’ ο Πάγκαλης με κεφαλιά. Η πίεση από

μεριάς γηπεδούχων συνεχίστηκε και δέκα λεπτά αργότερα στο 67’ ο Γραμματικόπουλος έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι κάνοντας το 2-1 το οποίο έμελε να μείνει μέχρι το τέλος.

Κασσιώπη: Αβραμιώτης, Μεσημέρης, Ανυφαντής, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης, Σκολαρίκης, Γκερέκος (52’ Πάγκαλης), Ν. Κονισπολιάτης (84’ Βρακκάς), Πελάης, Γραμματικόπουλος, Κροκίδης (38’ Φούκης).

Οδυσσέας Νυδρίου: Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης (28’ Κοντοπριάς), Χ. Δήμας, Κτενάς, Μηνάς, Ματούλας (75’ Γ. Γαζής), Θ. Δήμας, Σ. Γαζής, Ντέτσικας (68’ Ν. Γαζής), Καλογέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα