ΑΟΑΝ-ΠΑΟ Κρουσσώνα 2-1

Σημαντική νίκη η οποία του δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο ΑΟΑΝ, αφού επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Στο 12' ο Μπούρμπος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαμουλάκης με κεφαλιά έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 35' ήταν καλύτεροι και έλεγχαν το ρυθμό. Από 'κει και μετά όμως, ο ΑΟΑΝ ισορόπησε και έχασε ευκαιρίες.

Το ματς

στην επανάληψη έδειχνε ότι θα έληγε χωρίς τέρματα όμως στο 81' ο Γαυγιωτάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του! Ο Κουράκης όμως, δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 93' ο Φαγάς έφυγε από δεξιά, σέντραρε, ο Κάββαλος στην προσπάθεια να αποκρούσει αιφνιδιάστηκε, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνωντας το 2-1 για τον ΑΟΑΝ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του αγώνα, αποβλήθηκε ο Μακατουνάκης για διαμαρτυρία.

AOAN (Χρήστος Καργιώτης): Φιορέτζης, Γκέκας (91' Χατζιάι), Δέλλιος, Μουτάκης, Φαγάς, Μαραγκός, Καουκάκης, Δήμας (87' Γκερδούκι), Μιντιούρης, Καρνιάτης, Πηγιάκης

ΠΑΟ Κρουσώνα (Γιώργος Βελανδάκης): Γαυγιωτάκης, Κομπογεννιτάκης, Σταυρακάκης, Κουράκης, Οικονόμου, Μακατουνάκης (71' Κάββαλος), Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος, Παπαρούνας, Μπούμπος, Μαμουλάκης (63' Μπέρκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα