ΑΟΧ: «Όλοι μαζί μπορούμε»!

Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ να στηρίξει την ομάδα και να «σπρώξει» τους παίκτες στη νίκη στο αυριανό (22/01) κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ρούβα έκανε η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οι «μπλε» υπογραμμίζουν παράλληλα την προσπάθεια που κάνουν για να ανακτήσει ο ΑΟΧ τη δυναμική του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ημέρα με την ημέρα καθίσταται σαφές ότι ο Α.Ο.Χ. αφήνει πίσω του την εσωστρέφεια του παρελθόντος και

για πρώτη φορά μετά από χρόνια ανακτά τη δυναμική του. Ημέρα με την ημέρα ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά καλύπτει με σταθερά βήματα τον χαμένο χρόνο και γίνεται ξανά η κυρίαρχη δύναμη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Σε οργανωτικό επίπεδο η δημιουργία τμήματος Δημοσίων σχέσεων, Τύπου και marketing, σε αγωνιστικό επίπεδο η σύνθεση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ με κυρίαρχα συνθετικά το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας της κατηγορίας, την εμπιστοσύνη στους Χανιώτες και γενικότερα Κρητικούς παίκτες, τον ενθουσιασμό, τον σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μέρος της ιστορίας του ΑΟΧ και τον εμπλουτισμό του ρόστερ αυτού με ποδοσφαιριστές που κρίνονται απαραίτητοι από το προπονητικό επιτελείο. Αυτές είναι οι επιλογές μας, αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθούμε με αισιοδοξία, συλλογικότητα και υπομονή.

Την Κυριακή στις 15.00 η ομάδα της πόλης, υπό την κυρίαρχη μορφή του εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου και υπό το βλέμμα των φιλάθλων της θα δώσει άλλον έναν σημαντικό αγώνα με αντίπαλο το φίλο σωματείο του Ρούβα και με τον χρόνο να μετράει πλέον υπέρ της. Καλούμε τους φιλάθλους να παρευρεθούν, να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών μας και να σπρώξουν τον ΑΟΧ προς τη νίκη. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα