Απαρηγόρητη η Μαρία Μενούνος. Την έδιωξαν από το Dancing With the Stars! (photos+video)

Εφτασε στην πηγή του τελικού αλλά δεν ήπιε νερό η σέξι Ελληνοαμερικανίδα. Οι κριτές της έδωσαν άριστα αλλά ο κόσμος δεν την ψήφισε αρκετά…

«Όποιος κι αν αποχωρήσει απόψε, θα είναι πολύ άσχημο», είπε ο οικοδεσπότης Τομ Μπεργκερόν της μεγάλης βραδιάς πριν τον τελικό του αμερικανικού Dancing With the Stars και η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος στεναχωρήθηκε όταν άκουσε τα αποτελέσματα.

Η Μαρία Μενούνος

έκπληκτη άκουγε πως θα πρέπει να φύγει από το σόου λίγο πριν το φινάλε και δεν πίστευε στα αυτιά της! Η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σέξι παρτενέρ της Ντέρεκ Χαφ παρότι βαθμολογήθηκαν με άριστα για το αργεντίνικο τάνγκο (30 βαθμούς) και σχεδόν άριστα για το Jive (29).

Ο κόσμος ίσως πίστεψε ότι η 33χρονη Μαρία ήταν ασφαλής με αυτούς τους βαθμούς και δεν την ψήφισε φανατικά όπως έκανε μέχρι τώρα.

Ετσι, ήταν εκείνη που έπαθε τον χειρότερο αποκλεισμό της σεζόν, μια στροφή από τον τελικό όπου προκρίθηκαν οι Κάθριν Τζένκινς (τραγουδίστρια), Γουϊλιαμ Λεβί (ο σέξι πρωταγωνιστής της μεξικάνικης σειράς Μαρία, Αγγελέ μου που προβάλλεται από την ελληνική τηλεόραση) και Ντόλαντ Ρίβερ (ο πρωταθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου).

Δείτε το βίντεο με τη σέξι Μαρία Μενούνος στον τελευταίο της χορό για το Dancing With the Stars:

Keywords
Τυχαία Θέματα