Από εβδομάδα οι εξελίξεις με Πάτση στη Νίκη

Την προσεχή εβδομάδα μεταφέρονται οι εξελίξεις για την παραχώρηση των μετοχών της Νίκης Βόλου στον Ανδρέα Πάτση.

Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της Βολιώτικης ΠΑΕ μίλησε στον Blue Star Fm και ενημέρωσε τους οπαδούς ότι μέχρι να γίνει η μεταβίβαση θα βοηθήσει οικονομικά, ενώ την Παρασκευή (27/04) ο ίδιος θα προχωρήσει σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση, όποως καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews.gr:

«Τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα. Δεν έχουν

ολοκληρωθεί και δε νομίζω ότι μέχρι αύριο (25/04), που εγώ είχα θέσει σα μία καταληκτική ημερομηνία, θα είμαστε σε θέση να έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη βδομάδα-δεν μπορώ να δεσμευτώ για μέρα, γιατί είδα ότι δεν είναι τόσο απλό- το πρώτο μέρος αυτής της συμφωνίας θα έχει ολοκληρωθεί, έτσι ώστε και εγώ επίσημα να βγω ν’ ανακοινώσω κάποια πράγματα και να δώσω μια συνέντευξη ανοικτή, για να απαντήσω σε ενδεχόμενες ερωτήσεις.

Τα ακούσματα και τα μηνύματα τα οποία λαμβάνω είναι καλά και πιστεύω ότι θα γίνουν και πράξεις και δε θα διαψευστούμε σε τίποτα απ’ όσα έχουμε πει και έχουμε δεσμευτεί. Από την άλλη μεριά, επειδή η ποδοσφαιρική ομάδα είναι και ένας ζωντανός οργανισμός, ανεξάρτητα με το τι εξελίσσεται σε διοικητικό επίπεδο και ανεξάρτητα με το πότε θα είναι οι καταλήξεις αυτών των συζητήσεων, αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα, αντιλαμβάνομαι την ψυχή του φιλάθλου, την οποία την έζησα και ήταν ομολογουμένως συγκινητική στον αγώνα με τον Τηλυκράτη και δηλώνω παρών.

Όπως γνωρίζετε έκανα μια κίνηση, για να καλυφθεί κάποια προσφυγή την προηγούμενη Παρασκευή, για να παίξει η ομάδα, και θα κάνω και κάποιες άλλες κινήσεις τις επόμενες μέρες, γιατί η ομάδα είναι ένας οργανισμός πολυεπίπεδος και πρέπει όλα να τα παρακολουθούμε ταυτόχρονα».

«Το χρέος μπορεί να γίνει βιώσιμο»
Σχετικά με δήλωσή του στον Τύπο ότι το χρέος είναι βιώσιμο και ανέρχεται στα 700 χιλιάδες ευρώ επισήμανε: «Ο λόγος για τον οποίο δεν παίρνω τις μετοχές από τώρα στα χέρια μου και αφήνω ένα χρονικό διάστημα ενάμιση έως δύο μηνών, ζητώντας τη δέσμευση των μετόχων ότι αν όλα πάνε καλά θα περάσουν στο όνομά μου, είναι για να διαπιστώσω το εύρος του προβλήματος, γιατί όλα τα προβλήματα είναι κατά δήλωσιν.
Ζήτησα αυτό το χρονικό περιθώριο, ούτως ώστε να αποσαφηνίσω και να διευκρινίσω με ελέγχους ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Θέλω να πιστεύω ότι το χρέος είναι βιώσιμο ή μπορεί να γίνει βιώσιμο. Χρειάζεται ένας προγραμματισμός, να μπούνε κάποιες προτεραιότητες και ένα βάθος χρόνου.

Σ’ αυτό το διάστημα, έως ότου έρθουν οι μετοχές στα χέρια μου, εγώ θα συνεισφέρω στην ομάδα από δική μου καλή διάθεση, για να αντιμετωπιστούν κάποια πράγματα που είναι αναγκαία. Ό,τι αντιμετωπίζεται τώρα, αντιμετωπίζεται πυροσβεστικά και δε γίνεται βάσει πλάνου. Έδωσα οδηγία στον συνεργάτη κ. Τσιτσιμπή, που θα καλέσει τους ποδοσφαιριστές, και την Παρασκευή θα καταθέσουμε ένα ποσό στον λογαριασμό τους. Θα αρχίσουμε να κινούμε τις αμοιβές του π

Keywords
Τυχαία Θέματα