Έκραξαν τον Δήμα

10:23 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του Πύρρου Δήμα να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου και να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν είχε την θετική ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την απόφαση του χρυσού Ολυμπιονίκη

της Άρσης Βαρών.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Πύρρος Δήμας πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ, το Facebook κατακλύστηκε με μηνύματα αρνητικά προς τον παλαίμαχο αθλητή ενώ μερικοί δεν διστάζουν να τον αποκαλέσουν και προδότη.

Ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά σχόλια όπως αυτά αναρτήθηκαν στο Facebook
ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Κ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!», αναφέρει ένας ενώ κάποιος άλλος γράφει:

«ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΥΡΡΟ ???ΠΑΡΕΑ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ???ΜΑΥΤΟΥΣ ??ΚΡΙΜΑ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ .....ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ,,, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.... ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ !!!!!!!!».

Στο ίδιο μήκος και τα επόμενα σχόλια. «Κρίμα... Η προδωσια δεν έχει σημασία εάν είναι μεγάλη ή μικρη, συμβολική ή μη. Δυστυχώς προδιδεις με αυτη σου την κίνηση μεγάλο μερος του κόσμου που έχει κλαψει, φωνάξει και έχει νιώσει περήφανος μαζι σου. Κρίμα...»

« ειναι δυνατον εσυ να πασ με τουσ πουλημενουσ??»

«Πύρρο ως πριν λίγο ήσουν ο ήρωας της καρδιάς μας. Τώρα είσαι άλλο ένα κομματόσκυλο. ........... Θα σε θυμόμαστε όπως ήσουν, δε θέλουμε καμία σχέση με το τι είσαι τώρα».

«Aυτό που έχτισες με τα μπράτσα σου Πύρρο, τα σκόρπισες με τη ματαιοδοξία σου. Δυστυχώς και στον δικό σου τάφο επάνω, με την απόφαση που πήρες, θα φτύσουμε».

«Σήμερα με την υποψηφιότητα του Pyrros Dimas A κατάλαβα πόσο εύκολα ένας ήρωας μπορεί να ξεφτυλιστεί στα μάτια αυτων που τους έκανε περήφανους. Προλαβαίνεις να αλλάξεις απόφαση, αλλιώς κρίμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα