Από τα... αποδυτήρια η Φλουμινένσε

04:41 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ύστερα από επεισοδιακό παιχνίδι, η Φλουμινένσε κέρδισε με 1-0 την Άρσεναλ Σαραντί και ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φρεντ άνοιξε το σκορ. Ο μόνιμος σκόρερ της Φλουμινένσε εκμεταλλεύτηκε μία ωραία ασίστ του Καρλίνιος και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο 18ο λεπτό, οι Αργεντινοί ανακόπηκαν κακώς με οφσάιντ, αλλά γενικά δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι

πίεσαν αρκετά για το 2-0, αλλά οι παίκτες αμφότερων των ομάδων συγκεντρώθηκαν περισσότερο στις μεταξύ τους... διενέξεις. Άλλωστε πρόκειται για αγώνα... Λιμπερταδόρες.

Η αρχή έγινε στο 18ο λεπτό με αφορμή μία... διαφωνία του Λισάντρο Λόπεζ με τον σκόρερ του ματς. Οι Βάγκνερ και Νικολάς Αγκουίρε «πλήρωσαν» μία... συγκέντρωση παικτών δεχόμενοι αμφότεροι κόκκινη κάρτα στο 75ο λεπτό. Ακόμα, στο 90ό, ο Λεάντρο Εουζέμπιο αποβλήθηκε επειδή... πάτησε παίκτη της Άρσεναλ στο κεφάλι.

Σε κάθε περίπτωση, η βραζιλιάνικη ομάδα πρόσθεσε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της, ενώ η Άρσεναλ κανέναν. Την επόμενη εβδομάδα (14/02), η Ζαμόρα θα υποδεχτεί την Μπόκα Τζούνιορς στον άλλον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Φλουμινένσε: Ντιέγκο, Μπρούνο, Καρλίνιος, Άντερσον, Ντιγκούνιο (90' Ντιγκάο), Βάγκνερ, Εντίνιο, Ντέκο (70' Ουέλινγκτον), Ραφαέλ Σόμπις (64' Τιάγκο Νέβες), Φρεντ.
Άρσεναλ Σαραντί: Καμπεστρίνι, Πέρεζ, Λόπεζ, Μπουρντίσο, Νέρβο (81' Γκονζάλεζ), Εσμεράδο (64' Τόρες), Αγκουίρε, Μαρκόνε, Καρμπονέρο, Ζελάγια (70' Κόρντομπα), Λεγκουιζαμόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα