Επιστρέφει... και ο Shawn Michaels στο Raw

03:11 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο «πόλεμος» ειρωνικών σχολίων μεταξύ του Triple H και τον John Laurinaitis προκάλεσε την ανακοίνωση της επιστροφής του Shawn Michaels!

Ο «Showstopper» θα εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο, ύστερα από πρωτοβουλία του Interim GM. Παράλληλα, ο HHH αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τον Undertaker στην WrestleMania. Προφανώς στο επεισόδιο της επόμενης Δευτέρας (13/02) θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις, οι οποίες θα συνεχιστούν

μέχρι το «show of shows».

Στα αγωνιστικά, ο Chris Jericho επικράτησε σε Six-Pack Challenge ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του Raw Elimination Chamber Match. Έτσι ο «Y2J» θα μπει τελευταίος στο «σατανικό» κλουβί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ακόμα, ο Daniel Bryan αποχώρησε πάλι από αγώνα εναντίον του Big Show. Ο World Heavyweight Champion... προτίμησε να προστατεύσει την αγαπημένη του, AJ, από τα... κιλά του αντιπάλου του, παρά να ασχοληθεί με το ματς.

Από την πλευρά του, ο Randy Orton «τιμώρησε» τον Great Khali, αν και μαζί είχαν επικρατήσει των Cody Rhodes και Wade Barrett λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα σε Tag Match.

Τα δικά του συνέχισε ο Kane «τρομοκρατώντας» την Eve. Στον αγώνα μεταξύ Divas που προηγήθηκε, πάντως, η τελευταία πρόσθεσε μία νίκη στο ενεργητικό της δημιουργώντας ομάδα με Kelly Kelly, Tamina και Alicia Fox.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Big Show κέρδισε τον Daniel Bryan.
O Sheamus κέρδισε τον David Otunga.
Οι Randy Orton & Khali κέρδισαν Wade Barrett & Cody Rhodes.
Οι Eve, Kelly Kelly, Tamina & Alicia Fox κέρδισαν τις Bellas Twins, Natalya & Beth Phoenix.
O Chris Jericho κέρδισε τους CM Punk & Dolph Ziggler & Kofi Kingston & R-Truth & Miz.

Keywords
Τυχαία Θέματα