Από την Σίτι στην... Γιουνάιτεντ ο Βέσελι

05:21 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο 19χρονος αμυντικός, Φρεντερίκ Βέσελι, μεταγράφηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους «πολίτες».

Ο νεαρός Ελβετός θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό ταλέντο, αλλά φιλοδοξούσε να είναι βασικό μέλος της Σίτι φέτος. Αυτό δεν συνέβη, αν και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας, αλλά απέσπασε το ενδιαφέρον του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή εντός της... πόλης του Μάντσεστερ. Μάλιστα το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι,

οπότε οι «πολίτες» δεν απαίτησαν κάποια χρηματική αποζημίωση από τους συμπολίτες του. Άλλωστε ήταν φανερό πως ο Βέσελι δεν θα υπέγραφε νέο και πως ο Ρομπέρτο Ματσίνι δεν θα του πρόσφερε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν «κόκκινος διάβολος», ο 19χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τον Φέργκιουσον για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του:

«Ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δείξω σε όλους τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Ευχαριστώ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος με έφερε σε έναν σπουδαίο σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θετική παράδοση στην χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και ελπίζω να ακολουθήσω το παράδειγμά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα