Από το... παράθυρο στους All-Stars

Στις θέσεις τραυματισμένων μπήκαν οι Jordan Eberle, Kris Letang και Nick Johnson αναφορικά με το φετινό All-Star Game του NHL.

Ο επιθετικός των Έντμοντον Όιλερς, Eberle, αντικατέστησε τον Mikko Koivu των Μινεσότα Ουάιλντ, ενώ ο αμυντικός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, Letang, τον Dustin Byfuglien των Ουίνιπεγκ Τζετς. Από

την πλευρά του, ο rookie των Ουάιλντ, Johnson, πήρε την θέση της πρώτης επιλογής του φετινού ντραφτ, Ryan Nugent-Hopkins. Όλοι οι παίκτες που αφαιρέθηκαν είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Ο Letang συμμετάσχει για τέταρτη φορά στον αγώνα επίλεκτων της κορυφαίας λίγκας χόκεϊ επί πάγου στην Γη. Ακόμα, οι Eberle και Johnson θα βρεθούν για πρώτη φορά. Άλλωστε αμφότεροι είναι... φρέσκοι και ειδικά ο Johnson είναι πρωτοετής.

Γνωστοποιήθηκαν επίσης οι βοηθοί των δύο αρχηγών του All-Star Game. Ο Henrik Lundqvist τοποθετήθηκε δίπλα στον Daniel Alfredsson και ο Joffrey Lupul δίπλα στον Zdeno Chara. Στις 26 Ιανουαρίου οι Chara και Alfredsson θα διαλέξουν τις ομάδες τους ενόψει του παιχνιδιού της 29ης Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα