Αποφασίζουν για Μιχαΐλοφ οι Κοβάσεβιτς και Γκόγκιτς

Από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού περνούν τις τελευταίες μέρες οι Σεραφείμ Μιχαΐλοφ και Γκλεν Γκάμπριελ.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μετέχουν στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και αν ικανοποιήσουν με τις επιδόσεις τους θα αποκτηθούν από τους Πειραιώτες. Όσον αφορά στον νεαρό Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, ο Μιχαΐλοφ είχε έρθει στην χώρα μας και το καλοκαίρι,

προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό, έπειτα από εισήγηση του Εντουάρντο Μαθία, ωστόσο είχε αποχωρήσει.

Προ ημερών, η τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» κάλεσε εκ νέου τον 17χρονο άσο, ο οποίος προέρχεται από την Σπαρτάκ Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε προπονήσεις την Πέμπτη (16/2) ακολουθώντας το πρόγραμμα της προπόνησης, στην οποία πήρε μέρος και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, σε συνεργασία με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Κ20, Σίνισα Γκόγκιτς θα παραδώσουν έκθεση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του, όπως κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Γκλεν Γκάμπριελ.

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από την Στόουκ Σίτι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της δοκιμής του και περιμένει στο… ακουστικό του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα