Απογοητευμένος ο Ενρίκε

Την απογοήτευσή του για την ήττα από τη Λάτσιο και πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο τεχνικός της Ρόμα είδε την ομάδα του να δέχεται το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Κλόζε και να πέφτει θύμα ολικής ανατροπής από τους μισητούς συντοπίτες της (αφού ο Ερνάνες, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Οσβάλντο), χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στα υψηλότερα στρώματα

της βαθμολογίας. Γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του πρώην διεθνούς Ισπανού άσου, ο οποίος εστίασε στην αντίδραση των «λύκων» αφού άνοιξαν το σκορ, αλλά και στην επιμονή των «Λατσιάλι».

«Είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνέβησαν. Όταν είχαμε την εντύπωση ότι το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία, δεχθήκαμε το γκολ», τόνισε αρχικά ο Ενρίκε στην τηλεόραση του «Sky Sport Italia», για να συμπληρώσει: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε καλή αρχή, ωστόσο μετά το γκολ δεν παίξαμε όπως συνήθως. Στη συνέχεια η Λάτσιο ρίσκαρε περισσότερο και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα».

Όσον αφορά στην επιλογή του Σίμον Κίαερ ο οποίος άφησε τη Ρόμα με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, αντί του Μπουρντίσο, ο Ενρίκε κατέληξε:«Ο Μπουρντίσο ερχόταν από ένα κουραστικό ταξίδι με την εθνική του ομάδα. Είναι εύκολο να μιλάς μετά το παιχνίδι, αλλά εγώ πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου πριν τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα