Αποκαλύψεις από Γιαννόπουλο - Χαμουζά

Έξω από τα δόντια μίλησαν τα δύο απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος και Κυριάκος Χαμουζάς σε χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησαν την Τετάρτη (20/06) στα γραφεία του φορέα.

Στη συνέντευξη Τύπου που διήρκησε τρεις ολόκληρες ώρες αποκαλύφθηκε ότι έγινε πρόταση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη μεταβίβαση των μετοχών στα μέλη της, χωρίς να γίνει προηγουμένως γενική συνέλευση, ωστόσο αυτό δεν πέρασε τελικά από το Δ.Σ., ενώ Γιαννόπουλος και Χαμουζάς προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις για τις ενέργειές τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους με συγκεκριμένα στοιχεία,

μίλησαν για τις σχέσεις τους με την ποδοσφαιρική διοίκηση, τον έλεγχο που άσκησαν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Ερασιτέχνη, αλλά και του λογιστηρίου της ΠΑΕ για τα στοιχεία που τους έδωσαν.

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου των δύο ανδρών:

Αρχικά το λόγο πήρε ο Θωμάς Γιαννόπουλος αναφέροντας:

«Ήταν υποχρέωση δική μας να δώσουμε συνέντευξη Τύπου, στην οποία όλα όσα έλαβαν χώρα από το 2009 μέχρι σήμερα. Αυτό αναφέρεται στη σχέση της ΚΜΑ με την ΠΑΕ, στη κατάσταση που φτάσαμε σήμερα. Θα αναφέρουμε συγκεκριμένα γεγονότα, επιτυχίες και αποτυχίες του δικού μας ρόλου. Έγινε κουβέντα που αρχίζει και που τελειώνει η ευθύνη η δική μας, για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΠΑΕ.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εγώ και ο Κυριάκος ο Χαμουζάς, πάντα είχαμε στο μυαλό μας να γίνονται έλεγχοι στο οικονομικό σκέλος της εταιρείας, αλλά και να προωθήσουμε την ιδέα του ΑΡΗ. Δεν αποκρύψαμε με δόλο ότι συνέβη στην ΠΑΕ. Όποιος το ισχυρίζεται, το πράττει εκ του πονηρού. Όσοι το λένε αυτό για μας είναι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΚΜΑ. Το συμφέρον τους αποδεικνύεται ήδη.

Από το 2010 και μετά, στη δεύτερη εκλογή μας τα πράγματα άλλαξαν. Είχαμε στη διάθεσή μας ότι στοιχείο ζητούσαμε. Ο θεσμικός ρόλος της ΚΜΑ έπαιρνε σάρκα και οστά, αλλά είχαμε λειτουργικά προβλήματα όσον αφορά την απόδοση συγκεκριμένων εγγράφων. Ζητούσαμε να γίνουν συγκεκριμένοι έλεγχοι στο λογιστήριο της ΠΑΕ, τα παίρναμε πολύ καθυστερημένα, αλλά δεν θέλαμε να μπούμε σε διαδικασία κουτσομπολιού, γιατί στο τέλος τα λαμβάναμε».

Για το νομικό τμήμα της ΚΜΑ: «Δημιουργήθηκε νομικό τμήμα, το οποίο λειτούργησε. Σε κανέναν άλλο θεσμό του συλλόγου δεν υπάρχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την βοήθειά τους, τον εθελοντισμό του και την διάθεσή τους να προσφέρουν αφιλοκερδώς. Συμμετείχε ισότιμα με φορείς της πολιτείας σε θέματα βίας και ρατσισμού. Ο ΑΡΗΣ κατοχυρώθηκε ευρωπαϊκά, θεσμικά με την συμμετοχή του φορέα».

Για τα χρήματα που αποδόθηκαν στην ΠΑΕ από τον Φορέα: «Από το 2009 μέχρι και σήμερα αποδόθηκαν χρηματικά κεφάλαια ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά αποδεικνύονται με τα ανάλογα καταθετήρια. Η ΚΜΑ δεν κράτησε ούτε ένα ευρώ χωρίς να αποδώσει στην ΠΑΕ. Να αναφέρω ότι δημιουργήσαμε τραπεζικό στο σωματείο, ενώ όταν αναλάβαμε ο λογαριασμός ήταν προσωπικός».

Για τη λειτουργία του ΔΣ της ΚΜΑ: «Θέλω να αναφέρω ότι στόχος ήταν κάθε μέλος του ΔΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα