Απολογίες και πρόστιμα

Ουκ ολίγες είναι οι κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική κάλεσε σε έγγραφη απολογία το σωματείο Άρη Λεπενούς, αλλά και τους Λιότσο Γιώργο, Πελέκη Γιώργο, Γιαννείο Κώστα και τον Κατσαντώνη Δημήτρη.

Αναλυτικά:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 14-11-2011, το σωματείο, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ καθώς και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ Λιότσο Γεώργιο, τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ Πελέκη

Γεώργιο, τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ Γιαννειό Κων/νο και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ Κωτσαντώνη Δημήτριο, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

Επίσης κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον διαιτητή κ.Τσιρώνη Ευάγγελο για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 7 εδ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και του άρθρου 59 παρ. 1.5 του Κανονισμού Διαιτησίας (φύλλο αγώνος ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).

Τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:

1. Το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ με 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ).
2. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Τσιάκαλο Δημ. με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό και 50 ευρώ πρόστιμο στο σωματείο (αγώνας ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ).
3. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ Ριζογιάννη Κ. με αποκλεισμό 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο στο σωματείο (αγώνας ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΡΥΜΟΥ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ)».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα