Παραιτήθηκε απ'τα Όσκαρ ο Έντι Μέρφι!

01:35 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση της φετινής τελετής των Όσκαρ ο Έντι Μέρφι καθώς παραιτήθηκε!

Ο λόγος είναι ότι μια μέρα πριν είχε διωχθεί από την παραγωγή της βραδιάς ο φίλος του Μπρετ Ράτνερ. Η αιτία που ο Ράτνερ παύθηκε από executive producer της τελετής απονομής των Όσκαρ

ήταν ένα αισχρό αστείο που έκανε για τους ομοφυλόφιλους στη δημόσια προβολή της ταινίας του «Tower Heist»(που πρωταγωνιστεί ο Έντι Μέρφι με τον Μπεν Στίλερ). Αν και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, τελικά δεν γλίτωσε την απόλυση.

«Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να πω ότι καταλαβαίνω πλήρως και στηρίζω την απόφαση κάθε πλευράς», δήλωσε ο Έντι Μέρφι. «Αδημονούσα πραγματικά να είμαι μέρος αυτού του σόου που μόλις άρχισε να δημιουργείται, αλλά είμαι σίγουρος ότι η νέα ομάδα παραγωγής και ο νέος παρουσιαστής θα κάνουν εξίσου σπουδαία δουλειά», ανέφερε στην ανακοίνωση της παραίτησής του ο Μέρφι.

«Εκτιμώ το πώς νιώθει ο Έντι που έχασε τον δημιουργικό του έτερο ήμισυ, τον Μπρετ Ράτνερ, και όλοι του ευχόμαστε να είναι καλά», ανέφερε ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Τομ Σέρακ.

Όλοι πίστευαν ότι ο Μέρφι και ο Ράτνερ, που φημίζεται για το γεγονός ότι δεν κρατάει κρυφά όσα οι άλλοι θέλουν να κρύψουν, θα ζωντάνευαν το φετινό σόου που πέρυσι δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία με την Αν Χάθαγουεϊ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα