Απολύσεις και «Cena vs... Laurinaitis»

01:32 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε κίνδυνο βρίσκεται ο Brock Lesnar, αφού έκανε επίθεση στον Triple H, ενώ ο John Laurinaitis πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έθεσε τον εαυτό του επόμενο αντίπαλο του John Cena.

Το πρώτο Raw SuperShow μετά το Extreme Rules

ήταν, όπως αναμενόταν, «γεμάτο». Στο τέλος εμφανίστηκε σαν θριαμβευτής ο Cena έχοντας δεμένο το χέρι του λόγω της kimura που δέχθηκε από τον Lesnar στο Extreme Rules. Αρχικά ειρωνεύτηκε ασύστολα τον Laurinaitis, αλλά ο τελευταίος κάλεσε ενίσχυση, μέσω του Lord Tensai, και τα έβαλε με τον «Champ». Μάλιστα ο GM των εβδομαδιαίων σόου του WWE όρισε ματς του ίδιου εναντίον του Cena στο Over the Limit.

Νωρίτερα ο Brock είχε επιτεθεί στον HHH και του έσπασε το αριστερό χέρι. Όλα αυτά επειδή ο πρόεδρος του WWE αμφισβήτησε το συμβόλαιο που σύναψε με τον Laurinaitis χωρίς την έγκρισή του. Οι σχολιαστές ανέφεραν πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής UFC θα υποστεί τιμωρία, προφανώς παραμένοντας σε σεναριακό επίπεδο.

O πρώην World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, πήρε ματς εναντίον του CM Punk, WWE Champion, στο Over the Limit. Συγκεκριμένα ο «American Dragon» επικράτησε σε «Beat The Clock Challenge», αφού κέρδισε γρηγορότερα τον αγώνα του σε σχέση με Randy Orton και Miz. Στη διαδικασία συμπεριλήφθηκαν δύο ακόμα παιχνίδια, αυτά ανάμεσα στον Chris Jericho και στον Big Show, όπως αυτό ανάμεσα σε Kane και Khali.

Επίσης, οι R-Truth και Kofi Kingston αναδείχθηκαν νέοι Tag Team Champions. Άλλωστε επιβλήθηκαν των Primo και Epico ύστερα από μοιραίο λάθος της Rosa Mendes. Από την πλευρά της, η νέα Divas Champion, Layla, επικράτησε των Bella Twins, οι οποίες απολύθηκαν σεναριακά αμέσως μετά (στην πραγματικότητα έληξαν τα συμβόλαιά τους). Τέλος ο Brodus Clay κέρδισε εύκολα τον JTG.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Miz κέρδισε τον Santino Marella.
Η Layla κέρδισε τις Bella Twins.
O Chris Jericho κέρδισε τον Big Show με countout.
O Brodus Clay κέρδισε τον JTG.
Οι R-Truth & Kofi Kingston κέρδισαν τους Primo & Epico.
To Kane-Great Khali δεν έληξε.
Ο Daniel Bryan κέρδισε τον Jerry Lawler.

Keywords
Τυχαία Θέματα