Αραούζου: «Θέλω να αποκομίσω εμπειρίες»

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της και στους μελλοντικούς της στόχους.


«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που στηρίζει την προσπάθειά μου σε μια τόσο δύσκολη εποχή, στον οικονομικό τομέα, για την χώρα. Είναι κοντά μου σε κάθε μου προσπάθεια, και είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες κινήσεις που βοηθούν στο να προαχθεί το άθλημα», δήλωσε αρχικά η Ελληνίδα κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου αναφορικά με τη στήριξη της Ομοσπονδίας.

Η αθλήτρια του Εθνικού αναφέρθηκε ακόμα στην προετοιμασία της,

λέγοντας: «Προπονούμαι καθημερινά, και σε δύο βδομάδες θα φύγω για τον Βόλο όπου θα συνεχίσω την προετοιμασία μου. Στη συνέχεια θα φύγω για το Ισραήλ και το Μεξικό. Είναι σημαντικό να αποκομίσω εμπειρίες στους αγώνες και τις προπονήσεις, που θα με βοηθήσουν στην συνέχεια, μιας και φέτος είναι μια χρονιά λίγο παράξενη, αφού δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι».

Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια, είπε: «Όπως είπα, είναι σημαντικό να κερδίζεις εμπειρίες. Είναι ένα ιδιαίτερα επίπονο άθλημα, και πρέπει να προπονείσαι και να μαθαίνεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε βάθος χρόνου ώστε να γίνεις καλύτερος. Φυσικά, πρωταρχικό μου μέλημα, είναι να πηγαίνω καλά σε κάθε αγώνα που συμμετέχω, και να γίνομαι όσο καλύτερη μπορώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα