Άρχισαν τα φιλικά προετοιμασίας στο MLB

04:09 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Άλλοι παίκτες ξεκίνησαν θετικά, άλλοι αρνητικά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των ομάδων του MLB.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της National League, Ryan Braun, μπορεί να ξεπέρασε το σκάνδαλο περί χρήσης παράνομων ουσιών χωρίς τιμωρία, αλλά άρχισε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις του στους Μιγλουόκι Μπρούερς, έστω σε φιλικό επίπεδο. Στο 1-1 με τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, ο Braun δέχθηκε δύο strikeouts σε δύο παρουσίες

και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των «γιγάντων».

Θετικός ήταν ο αριστερόχειρας pitcher των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Stephen Strasburg. Στην ήττα των «εθνικών» με 10-2 από τους Χιούστον Άστρος, ο Strasburgh σημείωσε τρία strikeouts, είχε 26/44 strikes, αλλά δέχθηκε δύο runs.

Ο περσινός κορυφαίος rookie, Jeremy Hellickson, ξεπέρασε ταχύτατα δύο innings στο 5-3 των Μινεσότα Τουίνς σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Συγκεκριμένα χρειάστηκε μόλις 25 ρίψεις, για να ολοκληρώσει τα δύο innings, στα οποία χρησιμοποιήθηκε.

Το πρόγραμμα των φιλικών άρχισε στις 2 Μαρτίου με το 2-1 των Σιάτλ Μάρινερς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς. Πλέον συνεχίζεται καθημερινά με τα Grapefruit League και Cactus League. Το Onsports θα καταγράφει τις σημαντικότερες εξελίξεις των συγκεκριμένων φιλικών, μέχρι να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα