Πολλές μεταγραφικές εξελίξεις στο NFL

03:14 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο νέος ιδιοκτήτης των Τζάκσοβιλ Τζάγκουαρς αποκαλύπτει τα σχέδια του, ενώ ανανεώνονται συμβόλαια και προστίθενται franchise tags σε παίκτες του NFL.

Ο πρώτος πακιστανικής καταγωγής ιδιοκτήτης ομάδας NFL, Shahid Khan, υποστήριξε ότι έχει πολύ μεγάλα σχέδια αναφορικά με το μέλλον των Τζάκσονβιλ

Τζάγκουαρς. Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία εκθείασε την αξία της ομάδας που αγόρασε πριν λίγους μήνες και πρόσθεσε ότι αγάπησε το φούτμπολ πριν από πολλά χρόνια.

Ανέλυσε επίσης τις ιδέες που έχει αναφορικά με την μελλοντική ανάπτυξη των Τζάγκουαρς. Υπενθύμισε, πάντως, πως δεν υπάρχει περίπτωση μεταφοράς του συλλόγου, αφού δεσμεύτηκε σχετικά στον πρώην ιδιοκτήτη.

Εν τω μεταξύ, οι Τζάγκουαρς δέσμευσαν με franshise tag τον kicker, Josh Scobee. Ξεκαθάρισαν έτσι πως θα κρατήσουν τον 29χρονο αθλητή στην Φλόριντα.

Κρατούν τον kicker του οι Μπρόνκος

Αντίστοιχη κίνηση έκαναν οι Ντένβερ Μπρόνκος αναφορικά με τον δικό τους kicker, τον Matt Prater. Φαίνεται πως ο Prater θα φορέσει την φανέλα των Μπρόνκος στην έκτη του σεζόν στο NFL.

Δεν φεύγει ούτε o Griffin

Οι Τενεσί Τάιτανς αποφάσισαν να δεσμεύσουν με franchise tag τον safety, Michael Griffin. Όπως οι παραπάνω παίκτες, έτσι και η επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου το 2007 θα γινόταν free agent στις 13 Μαρτίου. Αν δεν προκύψει συμφωνία των δύο πλευρών, τότε οι «τιτάνες» θα αποκτήσουν δύο επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου.

Tag στον Welker

Τον πολύτιμό τους wide receiver, Wes Walker, θέλουν να κρατήσουν οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Συγκεκριμένα, οι «πατριώτες» επιθυμούν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, αλλά πρώτα επέβαλαν tag 9.4 εκατομμυρίων δολαρίων στον αθλητή.

Παράταση με Bowe

Τον μελλοντικό free agent, Dwayne Bowe, δέσμευσαν για λίγους ακόμα μήνες οι Κάνσας Σίτι Τσιφς δίνοντας του franchise tag. Οι αποδοχές του χαρισματικού wide receiver θα προσεγγίσουν τα δέκα εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιο επίπεδο και μάλλον θα καταβληθούν από τους Τσιφς.

Πενταετές συμβόλαιο σε Foster

Για πέντε χρόνια ανανέωσαν το συμβόλαιο του Arian Foster οι Χιούστον Τεξανς. Σε αυτό το διάστημα, ο running back των Τεξανών θα εισπράξει 43.5 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 18 θα εισπραχθούν εντός της επόμενης σεζόν.

Τετραετές σε Lynch

Ένας άλλος running back, o Marshawn Lynch των Σιάτλ Σίχοκς υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο. Ο γιγαντόσωμος αθλητής θα εισπράξει 31 εκατομμύρια δολάρια και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την θετική του πορεία στην λίγκα αμερικανικού ποδοσφαίρου με την ομάδα στην οποία πέτυχε 12 touchdowns πέρσι.

Μη-αποκλειστικό tag

Δεν θέλουν να απολέσουν τον defensive end τους, Cliff Avril, οι Ντιτρόιτ Λάιονς. Για αυτό του του πρόσφεραν μη-αποκλειστικό franchise tag, το οποίο θα ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του για έναν χρόνο στις 15 Ιουλίου, αν δεν προκύψει προγενέστερα κάποια συμφωνία του 25χρονου παίκτη με τα «λιοντάρια» ή κάποια άλλη ομάδα.

Παραμένει κάτοικος Μπάφαλο ο Stevie Johnson

Keywords
Τυχαία Θέματα