Αρνείται να παραδοθεί η Σίτι

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μείωσε στον πόντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας 2-1 της Τσέλσι.

Σε άσχημη κατάσταση βρισκόταν η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προερχόταν από την ήττα με 1-0 απέναντι στη Σουόνσι και είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεφεύγει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι στο «Έτιχαντ Στάντιουμ». Αυτή, ήρθε με πολύ δύσκολο τρόπο με τους «πολίτες» να επικρατούν 2-1.

Στο 8’ ο Νασρί είχε σουτ

στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Μπαλοτέλι σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Κέιχιλ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Μάτεο.

Από εκεί και πέρα όμως, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και με την είσοδο του Κάρλος Τέβεζ στην επιστροφή του κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Ο Κλισί στο 77’ έκανε το σουτ με τον Εσιέν να βρίσκει την μπάλα με το χέρι και τον Μάικ Ντιν να καταλογίζει το πέναλτι.

Ο Αγκουέρο ευστόχησε σε αυτή, φέροντας το παιχνίδι. Η μεγάλη ανατροπή, ήρθε στο 84’ με τέρμα του Νασρί ο οποίος μετά από ασίστ του Τέβεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η 19η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τους «πολίτες» και κατέρριψαν το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έχανε ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Στόουκ. Ο Ζερόμ στο 77’ άνοιξε το σκορ για τους «πότερς» με τον Φαν Ντερ Φάαρτ στο 93’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα