«Ας αναλάβουν οι κύριοι τις ευθύνες τους»!

Με τη στάση των ιδιοκτητών των τουριστικών γραφείων της Καλαμάτας τα έχουν οι οπαδοί της ομάδας, καθώς αρνούνται να τους μεταφέρουν στον Πύργο για το ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι των «Μπούλντογκς» καταγγέλλουν μέσω της τοπικής ιστοσελίδας sportstonoto ότι οι ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων δεν βάζουν πούλμαν για να μεταφέρουν τους Καλαματιανούς στον Πύργο και παράλληλα δεν δέχονται να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο, προκειμένου να πάρει την άδεια το ΚΤΕΛ και να αναλάβει εκείνο την μετακίνησή τους.

«Όλες

αυτές τις μέρες πήγαμε εμείς προσωπικά, εγώ δηλαδή και ο Δημήτρης Πρεζεράκος και μιλήσαμε με τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων της Καλαμάτας. Με τα γραφεία Καρελά, Κατσίρη και Μανιάτη δηλαδή, οι οποίοι και αρνούνται να μας πάνε αυτοί και από την άλλη δεν δέχονται να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο προκειμένου να πάρει την άδεια το ΚΤΕΛ και να μας μεταφέρει στον Πύργο…», δήλωσε στο sportstonoto ο Παναγιώτης Μπούρας, ένας από τους ηγέτες των οργανωμένων οπαδών της Καλαμάτας και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά, λυπούμαστε πολύ για αυτό που γίνεται. Παλεύουμε μαζί με όλα τα παιδία των συνδέσμων μας, μαζί και με τους υπόλοιπους, μη οργανωμένους φιλάθλους, προκειμένου να αναστηθεί ξανά η μεγάλη Μαύρη Θύελλα και βρίσκουμε συνεχώς εμπόδια εντός της πόλης και του νομού μας. Εμείς πάντως το επαναλαμβάνουμε, όπως το είχε δηλώσει άλλωστε και ο Δημήτρης Πρεζεράκος πριν λίγες μέρες, πάλι από το sportstonoto. Εμείς στον Πύργο έτσι και αλλιώς θα πάμε και θα είμαστε πάρα πολλοί. Και θα πάμε εκεί είτε με πούλμαν, είτε με τα αυτοκίνητά μας, είτε, ξαναλέμε, ακόμη και με τα πόδια! Ας αναλάβουν όμως όλοι αυτοί οι κύριοι της ευθύνες τους...».

Keywords
Τυχαία Θέματα